2015. november 26., csütörtök

Halandók és Istenek

Will - Császár szerepében
Sam - feleség
Kat - Macskaistennő
Adam - Kandúristen
Belly - Kazuma (Szélistennő)
Matt - Tűzisten
Thomas -  Tiborcz (démon)

¬

œœ
Mindennek kezdetén, még a Naprendszerünk keletkezésénél; volt az erő, mely megalkotta a bolygót, min halandók lakoznak; köztük sok gyarló, ravasz és kik naphosszat ülnek babérjaikon.
 - Tudom ez most nem a lényeg, hiszen nem a kis pondrókról kell, hogy meséljek – van kellemesebb, dicsőbb témánk is, mely istenek harcáról szól: fent az égben s a Földön, időben és térben.
S kérlek, hallgasd meg e szép regét, mely elbeszéli eme földöntúli lények történetét.
Azon a napon, mikor megtörtént a „Nagy Bumm”, a közhiedelemmel ellentétben, nem csak emberek születtek. Voltak mutánsok, kik átalakulásuk közben megrekedtek. De egy volt, ki kiemelkedett, akit Macskaistennőnek neveztek. Úgy hitte ő az egyetlen, mert homály fedte létezését annak, kit úgy hívtak Kandúristen.
E két hatalom mellett született egy másik is; ki a levegőből nyerte életerejét: Nem volt más ő, mint Kazuma a szélistennő félelmetes valója. Bár sok évezrednek kellett eltelnie, hogy megtalálja méltó párját a hatalmas univerzumban, mégis ott ült jobbján a másik fele. A Tűz volt mellette. Szenvedélye kihunyhatatlanul lángolt, még akkor is, ha tőle távol járta a világot.
Ők tehát így négyen, a két macskaistenség, s a két elem védték a Földet millió csapástól szüntelen. Ám egy napon minden felbolydult mi harmonikus volt egykor.
Megjelent a hírhedt fejedelem oldalán az akkoriban még nem elfogadott, nemi identitászavaros Tiborcz.
A gonosz démon neve Császár volt, királynője Sabrina vala, a tényleges irányítója. Szolgájukkal, a félig sárkány, félig egér fiúval járták a szövetség univerzumát. Sabrina úrnő hódítani akart; a világot, míg Tiborcz a férjét, az uralkodósarjat. Az egyensúly odalett, a világ megkeseredett, de megjelent a hős, ki rendet tett. Neve pedig nem más, mint Ross Lynch lett.
- Nem engedhetjük, hogy vesszen! – szólt kedveséhez a Szélistennő kegyesen.
- Ugyan miért fontos neked oly nagyon ez az idióta barom? – dörmögött bajusza alatt a kissé felpaprikázott tűzteremtő-fazon.
- Ne merészeld rossz szóval illetni, e számomra becses személyt, mert nem sokáig lesz fejed, a nyakad tetején! – csapott idegesen a trónszék karfájára Kazuma hevesen.
- Ne, de kedvesem – sóhajtott az istenség reszelősen.
- Megjöttünk!! – csapódott ki a lebegő palota kapuja hangos csattanással, mely eredményezte a két elemi erő, ülésből való felpattanását.
 - Hát nem tudtok kopogni? – háborodott fel a Tűzisten erélyesen.
- Mert úgy ismersz minket, hogy ilyen emberi dolgokat követünk, ahelyett, hogy magunkat istenítve erőnket fitogtassuk? – csapta le baltáját a padlóra a Kandúristen.
- És ha épp illetlen dolgot művelünk?
- Akkor majd kínos lesz az együtt töltött időnk – vágta rá frappánsan a cica, míg mögötte betrappolt a másik „állatka”.
- Jaj, Kazuma, drágám! – rohant előre sebesen. – És te, izé, aki ülsz mellette kecsesen! – köszöntette a Macskaúrnő az isteni párt kedvesen.
- Hallottad a szörnyű hírt? – meredt egymásra a két nőstény, míg a hímek egy ketrecet nézegettek.
- Milyen lehet odabenn? – merengtek, s próbaként bemásztak a rácsos börtönbe hirtelen.
- Ah, bevált a tervem! – örvendezett a Macskaistennő. Kattant a zár, s bennrekedtek szerencsétlenül.
- Tudtam, hogyha ideteremtek egy ketrecet, a két hülye első dolga lesz, hogy belemegy!
- Zseniális a logikád kedves cicám, bár meg sem kérdezem otthon, milyen okból használjátok – nevetett a Szélistennő.
- Argh, mindig is vágytam a ketrecharcra, mit mondasz testvérem; csapatunk egy meccset életre-halálra? – ropogtatta meg nyakát a Kandúristen.
- Hát, ha már elhangzott a kihívás, mondhat-e erre nemet a nemes lovag ugyebár? – vigyorgott izgatottan a Tűzisten, és szalutált.
- Míg az állatok játszanak, ideje terveinket megszőni, hogy elérje a végzet a két gyarló férget – dörzsölte össze kezét a Macskaistennő eltökélten.
- Sabrina és Császár, a full egoista uralkodó pár – Ah elegem van az ócska játékaikból, hogy nem hisznek, s nem félnek hatalmas erőnktől. Azt mondom, hozzuk őket köreinkbe s vendégeljük meg isteni módra.
- Jól érzik majd magukat, boldogan nevetnek s isznak a medve bőrére, de észre sem veszik, hogy a lakoma végén felfelé dől alattuk a mérleg – mosolygott ördögien a Macskalény örömtől rebegve.
- Na, kifelé – csettintett Kazuma, mire a két falubika a földre estek összegabalyodva.
Írtak szépen egy levelet, mire a strici nem mondhatott nemet. Hisz egykoron ők is jó barátok voltak, mígnem a lányok megházasodtak. Császár, ki szerette a két fiút is, nem tudta ezt elviselni.
Hamar eljött a pillanat, mikor a két démon Tiborczon belovagoltak.
- Csak ti ketten? – bámult a fiú szomorúan, mire Sabrina a földhöz vágta.
- Édes Császim, mutatok neked olyat, hogy kiló méterekre eldobod az agyad! – nyávogta a cicanő, s a lefedett ketrechez vitte a kéjre kelendőt.
- Oh, csak nem-e? – bámulta Császár a kötözött sonkákat szerte.
- Üdv, néked Császár! – hümmögték a bezárt tündérek. – Csatlakoznál?

Császár elvesztette a fejét (s a tógáját), és már bent is ült a népekkel.



______________________________________________________________
Sziasztook! Hu, mostanság elég mozgalmas időszakot élünk, de nem baj, itt egy kis "istenes" sztori. Semmiért nem vállalunk felelősséget! xoxo B&A

5 megjegyzés:

  1. Úristen!:DDDDDDDDDDD
    Nincs egyéb hozzáfűzni valóm, még mindig zseniális :$

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó és persze szórakoztató mint mindig! :) <3
    u.i.: mikor hoztok még részt?

    VálaszTörlés
  3. No para, a napokban várható! <3 xoxo A&B

    VálaszTörlés