2015. szeptember 13., vasárnap

A három hülye (Második kaland)

2. Rész ~ A három hülye ellátogat az állatkertbe a majmokhoz
- Szasztok! Mizu? - lepett oda a rá váró Willhez és Adamhez Thomas.
- Te ne mizuzzál itt, bazdmeg! Egy órája várunk rád! - fakadt ki hisztérikusan Will, izzadó homlokát dörzsölve.
 - Én már rég le akartam lépni - jelentette ki Adam unottan, miközben egy ötkilós súlyt emelgetett bőszen. Thomasban azonnal megfogalmazódott a gondolat, mi szerint ő kellőképp benne lenne, hogy kettesben máradhasson Willel.
- Egyáltalán miért vagyunk itt? - értetlenkedett Will körbe tekintve.
 - Mert ide hívtalak titeket - adta meg a szerinte logikus választ Thomas.
- Úgy érti, miért vagyunk az állatkertben - szólt bele Adam az eszmecserébe.
 - Ja. Házidogát kell írnom a majmokról - magyarázkodott Thomas, majd meg is indult.
 - Ember. Július közepe van - meredt rá Adam döbbenten, viszont Will teljesen bepörgött az állatok látványától.
 - Tudom.
 - Akkor mire fel a házidoli?
 - Hát, kell. Szeptemberre - győzködte Adamet Thomas, mindaddig, míg a fiú feladta és elfogadta, hogy elmennek a majmokhoz.
 - Hát, jajj, de kis édes itt valaki! - cirógatta meg ketrecen keresztül az egyik majom állát Will.
- Oh, köszönöm - pirult el Thomas, a haját csavargatva.
 - Na, és most? - érdeklődött a továbbiakról Adam, tartva a két méter távolságot a majmoktól. Jelen esetben az állatokra gondolok. Mármint azokra, akik a ketrecen belül helyezkedtek el.
- Most az lesz, hogy én… - kezdte volna Thomas, de Will hirtelen felordított. Mindketten döbbenten bámulták, ahogy az egyik majom Willt a gallérjánál fogva a ketrecnek rántja. Szegény fiú ott vergődött a majom karjaiban, teste a ketrecnek préselődve.
 - Mit bambultok, baszki? - kiabált rá Thomasra és Adamre, akik csak rezzenéstelen arccal vállat vontak, majd egyszerre adták meg a választ.
- Téged.
 - És nem akartok, mondjuk nem is tudom, segíteni? - ordította önkívületi állapotban Will, miközben a majom egyre feljebb ráncigálta őt, majd a tetejéhez érve, egy hirtelen mozdulattal berántotta.
 - Azta!
 - Nem semmi! - bólogatott elismerően a két fiú, elnézve az egyik ágon csüngedező Willt. - Oh, hello, mi a helyzet? - kacsintott rá Will egy szerinte lány majomra, majd lekapva pólóját tovább folytatta a flörtölést.
- Szerintem el kéne futnunk - töprengett Adam hangosan, Thomas pedig magában vívódva próbált dűlőre jutni, itt hagyja-e kedvesét vagy sem.
 - Veszek neked fagyit - csábította tovább Adam, mire Thomas csillogó szemmel eldobta a nem létező jegyzeteit és ugrándozva neki indult Adam után.


---------------------------------------

Üdv nektek! Ha tetszett valamelyik rész, ne habozzatok kommentelni és feliratkozni:) Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, amint észrevesszük, kijavítjuk őket! Kellemes időtöltést az oldalon. xoxo 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése